Iedereen verwacht voordelen te halen bij digitalisering. Toch is slimmer samenwerken pas mogelijk als processen, menselijk gedrag en IT-oplossingen op elkaar worden afgestemd. Met slimmer samenwerken bereik je meer efficiency, betere besluitvorming, een hogere klanttevredenheid en verbeterde compliancy.

Wij helpen onze klanten meer waarde te halen uit de platformproducten Microsoft SharePoint en Open Text Content Server (Livelink). Daarnaast is OpenDocs sinds 2010 reseller/partner van K2. We realiseren oplossingen van kop tot staart. Als wij klaar zijn, is jouw proces verbeterd. Wij garanderen succes, op tijd en binnen budget.

 

Werken bij OpenDocs

Wij zijn erg trots op de resultaten die wij de afgelopen jaren hebben neergezet bij onze klanten. Dit is te danken aan ons hechte team, onze open cultuur en directe werkwijze. Vanaf dag één merk je dat je met een OpenDocs consultant werkt en niet met een nummer!

We bijten ons meteen vast in elk vraagstuk op het gebied van Enterprise Content Management: scanning, metadata, document management, workflow management,  webforms, archivering / Records Management en Enterprise Search. Met als resultaat een tevreden klant en blijvende verbeteringen van de bedrijfsvoering.

Wij zijn op zoek naar collega’s om ons team te versterken. Na enkele weken training, deels in de Himalaya en afhankelijk van je achtergrond, zul je vrij snel zelfstandig projecten bij onze klanten gaan uitvoeren. Je groeit bij ons harder dan bij de grotere consultancy-bedrijven, dat garanderen wij je.

De volgende vacatures zijn actueel:

Wij bieden vanzelfsprekend uitstekende arbeidsvoorwaarden; neem eens contact met ons op om nader kennis te maken of informatie op te vragen over carrieremogelijkheden bij OpenDocs. Bel Bart Schepers (0651 48 35 68) of mail naar mijntoekomst@opendocs.nl